2012. január 2., hétfő

2011. Hálaadás Californiában


Anyuka bátyjáék meghívtak minket, hogy töltsük náluk a Hálaadást – természetesen elfogadtuk a meghívást! :)

November utolsó hetére átruccantunk Kaliba, annak is a San Fransisco-s részére.
Az idő mennyei volt, sütött a napocska, csak egyszer fogtunk ki felhőket.. California nagyon szép és funky stílusú. Minden és mindenki teljesen laza.. még akkor is ha nagyon gazdag.. (legalábbis ezen a részen).

Volt sok babázás, a világ legcukibb kisbabájával – a fiatalabbik unokahugival; rengeteget játszottunk; várost néztünk; kajáltunk; mászkáltunk; hálaadási vacsiztunk….. Nagy móka volt az egész! :)

Természetesen San Fransiscot is teljesen bejártuk.. még a Stanford egyetemre is ellestünk egyik délután. :)

Tessék, csak tessék:
(kis segítség a kevésbé profiknak: miután elindítottad a videót, kattints rá középen kettőt gyorsan, és akkor kirakja teljes képernyőre, amiből az "ESC" billentyű lenyomásával léphetsz ki)





13 megjegyzés:

  1. Irigy vagyok, nem is kicsit. Szimpla 9 hónapot kell még várnom az utazósra, mire én is eljutok San Franciscoba - nekem az volt itt a nagy álmom. Szuper lett a videó, a kisbaba egy tündér. Örülök hogy ennyire jól érezted magad. Használj ki még minden egyes pillanatot, tudom hogy hamarosan mész haza. Addig is várom a többi bejegyzést ;)
    Puszi,
    Vivi

    VálaszTörlés
  2. Szia Fanni, szuper jó lett ez a jelentkezésed is,köszönjük. Klasz minden :) A gyerekek szépek,aranyosak,a szülők szeretik egymást, klasz kis család vagytok, nagyon drukkolok neked a jövőben is. Egyrészről szomorú vagyok, hogy már nem sokáig lehetek részese ennek az egésznek, másrészt viszont örülnöm kell, mert végre hazamehetsz, ilyen hosszú idő után a Családodhoz.Ugyhogy kérlek, még sokszor jelentkezz
    Az előző videókat nem tudtuk megnézni, mert el sem indulnak. Ez a felirat jelenik meg, hogy próbálja később, vagy nem elérhető:(

    VálaszTörlés
  3. Köszi-köszi a sok pozitivitást! :)


    Milyen videókat nem tudsz/tudtok megnyitni? A mostani videó alatt, kattints a "Funny Fanni" névre, azáltal megnyílik az egész videótár.. vagy ha a videó címére kattintasz, akkor is.. és ott az összes videó.. tudtommal mindegyik működik..

    A kicsik, viszont, amiket képekkel töltök fel, azok sajnos az oldaltól függenek, hogy megnyitja-e vagy sem..

    Bocsi! :/


    p.s. hamarosan jön a következő nagy videó.. ;)

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Nagyon nagy lelkesedéssel olvastam végig a blogodat. Úgy adódott, hogy mindenféle kalandok után az au pair ötletnél landoltam. :)
    A Te pozitív példád pedig még inkább megerősített abban, hogy ez nagyon jó dolog is lehet ám. Tényleg olyan, jó, hogy ennyire nagy szerencséd volt ezzel a remek családdal!

    Az lenne a kérdésem, hogy ugye jól olvastam és ennél http://www.aupairinamerica.com/ az ügynökségnél jelentkeztél?

    Illetve, hogy lehetne-e veled privit váltani valahol? (nem vagyok egy nagy blog használó, szal bocs, ha nem vettem észre az email címed :))

    Köszi előre is mindent.

    VálaszTörlés
  5. Szia Fanni!

    Hát én végig olvastam az összes eddigi bejegyzésed. Mesébe illő! :) Én is nagyon régóta vágyom ki Amerikába au pair-kedni! Sok blogot elolvastam már és egyre erősebbé válik most ez az álom bennem! Nagyon sok kérdésem lenne mindennel kapcsolatban és örülnék ha privátban tudnánk beszélgetni, és ha úgy van segítenél nekem pár dologban. Kérlek írd meg az email címed és jelentkezni fogok! :)

    Köszi előre is!
    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  6. Szia Fanni!

    Én is hétvégén neki kezdtem a blogodnak és hihetetlen!Magamon vettem észre a gépnél ülve ahogy mosolygok a történeteken,és ámulva nézem azokat a csodálatos helyeket ahova eljuthattál.Gratulálok neked ehhez!Remélem hogyha én is oda juttok akkor ilyen családhoz kerülök mert sok olyan blogot lehet olvasni ahol a család nagyon megnehezíti az au-pairkodást.Azt szeretném megkérdezni hogy általánosan mennyi az a pénz összeg amit általánosan félre tudsz tenni?
    Köszönöm a válaszodat!

    VálaszTörlés
  7. Szia Fanni!

    Gondoltam Rád ma is. Vajon itthon vagy már? Ugye írsz még nekünk? Utazásokról és arról is, hogy milyenek voltak az utolsó napok, a család és az új lány? :$ :)
    Nagyon szerettem olvasni a blogod. És bár au-pairkedésen kívül is van élet, mert au-pairnek lenni nem lehet örök célja az embernek, azért nagyon sajnálom, hogy ez a történet hamarosan véget ér. :(
    Itthon mit fogsz csinálni? Dolgozol, tanulsz?
    Minden jót! Nagyszerű lány vagy, és nagyon csodás apukád van. Maradjatok mindig ilyenek! :)
    Évi

    VálaszTörlés
  8. Szia! Fanni, te az "Oldallátogatók végtelenített újraolvasási versenye az archívumban új bejegyzés hiányában" című versenyen indultál? Komolyra fordítva a szót: aggódunk érted!
    Edina, az oldallátogató.

    VálaszTörlés
  9. szia Fanni, ugye minden rendeben veled? Jól vagy? Merre vagy? Írj nekünk légyszíves, kérlek. Apud hogy van, gyógyulgat a bokája? Én a kezemet vagyis az ujjamat törtem el,irtóra kellemetlen :(
    Sok sikert,jó egészséget kívánok :)
    Andi

    VálaszTörlés
  10. Fanni, ugye nem felejtettél el minket?:)

    VálaszTörlés
  11. Kedves Olvasók!

    (És külön ÉVI és ANDI ! :) )

    Nem kért meg a Fanni, hogy helyette válaszoljak, de egy rövid infóval azért szolgálok Nektek.

    A Fanni január végén szerencsésen megérkezett. A csomagokkal volt egy kis kalamajka, de a poént nem akarom lelőni, azt meghagyom a Fanninak.
    A megérkezést követően az átállást a családunk szépen tűrte, :) és hamarosan sikerrel zárult is.
    Felvette a kapcsolatot állás ügyben, a korábbi ígéreteknek megfelelően a sminkes és modellügynökségi főnökökkel, a fejleményeket majd Tőle várjátok! :)

    A Kedves érdeklődőknek egy szolgálati közlemény: a bokám szépen gyógyul, már mankó nélkül cikázok :)

    Azonban én is remélem, hogy a Fanni hamarosan méltón fejezi be az élménybeszámolót ! (s talán nem a blogot ! :) )

    Így személyes ismeretség nélkül is búcsúzom mindnyájatoktól, volt , aktív, és leendő au-pairtól és érdeklődő olvasóktól egyaránt.

    Sziasztok : Papi

    ( ha valakinek privát kérdése, kérése van , akkor engem a fiko@fiko.hu címen tud elérni, bár a Fanni nevében nem ígérek semmit :) )

    VálaszTörlés
  12. az előbbi bejegyzésemből lemaradt a 83380 megtekintési sorszám,( ami a dátumon kívül a megtekintésekben is támpontot szolgáltathat)

    VálaszTörlés
  13. Kedves Fanni Apu !
    Köszönjük az infót a személyes választ. Nagyon klasz,hogy Fanni éppen és egészségesen megérkezett, biztosan nagyon nehéz lehet neki újra visszazökkeni ebbe a világba. Szívesen látnánk tőle egy szakmai blogot is.
    Jó egészséget és minden jót kívánok, nagy izgalommal várjuk Fanni következő blogját. Üdvözlettel : Andi :))

    VálaszTörlés