2010. november 24., szerda

Home

Íme két fotó a lakról :)



11 megjegyzés:

  1. Huhuuuuuu nem rossz!!!Lehet a google map-en évszak szerint is lekérni a helyszínt:))??Gíyönyörű teled lesz ott!!!A szobádról nincs foto???

    juca

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a család!
    A kutyán nagyon röhögtem. DC. Dóri(én őt csak így hívom) családjának is volt egy vén kutyája, de az alig élt. Ketrecben tartották mint valami madárfiókát, és vak is volt szegény, meg folyton össze-vissza ürített, nem tudta már azt sem szabályozni a kutya. Szóval vicces, mármint nem a kuty a helyzete, hanem a ketrec dolog :D :D :D.

    Na remélem nem bénáztam el és jól vágom, hogy a kutyás családhoz mégy :D.

    Tök jó, hogy kiscsajok lesznek, az a legjobb :). Hajfonás minden reggel, hahaha, meg szét kell őket választani mikor egymás haját tépik :).

    És tök jó közel vagy DC.-hez is. És NY sincs messze, egy jó korai bussza a boltok nyitására(10-11-re) már bent is vagy a cityben.

    Hehe. Évi

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom, hogy lehet-e :P Az első fotó az google maps, a másodikat az anyuka küldte a minap.. :) Szép kis házikó.. :)
    A szobáról nincs képem, de mivel láttam a ház belsejét egy jó pár képen, így azt is gyanítom, hogy nem egy szutykos, ablaktalan izébe zárnak be.. :)
    Épp kocsit szerválnak nekem, meg tévét keresnek a szobimba.. :) Aranyoskák. :)

    VálaszTörlés
  4. Óó Évi, köszi!! Egyelőre nekem is tetszenek.. ;)
    Igen, van egy jóó öreg kutyuska, láttam róla képet, aranyos.. Anyuka elmondása szerint, néha rájön az öt perc, és kölyök kutyaként viselkedik, szeret labdázni.. :P Viszont azt nem tudom, hogy miben tartják.. Azt tudom, hogy kint is bent is megfordul, és hogy éjszaka a házban van.

    A kislányok nagyon aranyosnak tűnnek így fotók alapján, elvileg jó testvérek és szeretik egymást, de azért a normális lányok közötti összekapások sem maradnak el.. ;)

    Azt megkérdezhetem, hogy ti annó hol vettetek konnektor átalakított? Itthon vagy már ott, és boltilag hol? Csak mert, van olyan átalakítom, ami az amcsi dugósokat eu konfortossá teszi, de természetesen nekem a fordított irány kéne.. eusból amcsi kompatibilisba.. :)

    VálaszTörlés
  5. B&H - New York, a 9.Avenue és a 34.Street sarkán :).
    De könnyen fogsz találni, elég sok helyen árulják. Főleg olyan helyre menj be, ahol számítógépek/fényképezőgépek... stb. vannak terítéken, az ilyen boltokban(főleg a nagyobbakban) szokott lenni.
    Biztos vagyok benne, hogy az "felkészítő tábor" ideje alatt lesz időd beszerezni egyet. Majd ott biztosan el is mondják, hogy hol, ha pedig nem, kérdezd meg :).

    VálaszTörlés
  6. Szia,

    Hűű, de nagyon jól mutat ez a kis mézeskalács házikó. Remélem nagyon jól fogod érezni magad és legalább olyan gyakran írsz majd a kíváncsi népnek, mint Évi, Csilli, Dóri és Zsófi:)

    Üdv: Regi

    VálaszTörlés
  7. Regi, igyekszem majd rendszeresen körmölni, már amennyire az időm majd engedi.. :)
    Egyelőre még csak az előkészületek zajlanak, január 10től már élesben megy, egy másik kontinensről.. Remélem elég izgi lesz ahhoz, hogy kielégítse au pair story-k után szomjatokat!! :)

    VálaszTörlés
  8. Fanni,
    meg tudnád mondani, hogy hogyan tudtad lementeni a térképes képeket? Már többször próbáltam, de nem jön össze :(

    VálaszTörlés
  9. Persze, hogy megtudnám mondani :)
    Rém egyszerű amúgy..
    Megnyitod, amit keresel térképen (az egeret húzd el a képből), nyomj egy 'Print Screen' (Prt Sc, általában jobb felül van a billentyűzeteken) gombot. Nyiss meg mondjuk egy Paint-et, ott Fájl->Beillesztés, és így ott lesz az egész képernyő, ami a gomb megnyomásának pillanatában előtted volt.. és akkor már csak ki kell vágnod azt a területet, ami kell neked, nyitsz egy új paint lapot és oda bemásolod a kivágott részt. Ennyi a trükk. :)

    VálaszTörlés
  10. Ezt a trükköt én is tudom :). Azt hittem van valami a guglin, ahol le lehet a képeket menteni, és csak én nem vettem észre :).
    De köszi a segítséget!!!!

    Jó dolog az a PrtSc :D

    VálaszTörlés