2010. november 14., vasárnap

Host mama második levele

Felgyorsultak itt az események, főleg, hogyha az ezt megelőző hónapokra gondolok, mikor úgy éreztem: már soha nem jutok el idáig..


A host mama első levelére válaszoltam kedvesen.. hogy szimpatikusnak tűnnek, szeretném őket jobban megismerni, és hogy volt-e előző au pair-jük, akivel kontaktolhatnék. Jött is a válasz: Nagyon izgatott és örül, hogy tetszenek nekem, szívesen megválaszol minden kérdést, nem volt még au pair-jük, egy babysitter/nanny-jük volt 8 évig, aki most elhagyja az Államokat, a barátaik javaslatára vágtak bele az au pair programba. Ergó ugyanolyan szüzek mint én. Szerencsémre/szerencsétlenségemre? Kedden délután hív és reméli, hogy összeillünk majd.


Hmm.. :)
Úgyhogy most megint csak várunk, abban már úgyis profi vagyok. :P

2 megjegyzés:

  1. Szia FunnyFanni:))

    Én azt hallottam nem a legszerencsésebb olyan családhoz menni, akik még nem voltak a programba!Kérdés, h az előző nanny-jük milyen formában élt velük. Érted, mert lehet h csak hétvégente ment, vagy esténként. Ami baj, mert akkor a család nem nagyon tudja h kell kezelni egy olyan "idegent" aki velük él, és a gyerekeit "neveli". Ennek nagyon járj utána, mert azt biztos tudod már a Csilli, Évi blogjából, hogy az semmit nem jelent, hogy szimpatikusak, hiszen ők is a legjobb arcukat mutatják ilyenkor!! Az a baj h igazán erre rá sem tudsz kérezni...De pl megkérdezheted, h most mégis mért döntöttek úgy, h belépnek a programba blabla...ÉS mindenképp beszélj azzal a nanny-vel, anélkül ne is hozz döntést szerintem!!!:)

    Írj majd meg mi lett!!!

    Üdv.:Juca

    VálaszTörlés
  2. Azt írta, ma olyan 5 körül fog hívni.. micsoda izgalmak.. :) soksoksok kérdés.. nyammíí

    VálaszTörlés