2010. november 15., hétfő

Újabb meglepetés - második jelentkező

A szokásos esti e-mail check nem várt meglepetést tartogatott számomra. Csak arra voltan kíváncsi, hogy a washingtoni host mama válaszolt-e a mai e-mailemre (egyelőre még nem), és lámlám: egy e-mail egy újabb érdeklődő host familytől.


Barnstable, Massachusetts, USA

A család:
Mostohaapa: rendőr
Anya: vállalkozó, otthonról dolgozik, tárgyalni eljárkál Boston közelébe
Fiú(11)
Lány(8)
Mostohalány(18), mostohafiú(21), de ők nem ott élnek, csak hétvégéken át szoktak ugrani
Állat: macska

Infók: a hetedik au pairüket keresik per pillanat; a gyerekek ide-oda szállítgatása (bár ezt az anyuka szereti maga csinálni, ha van ideje), iskolai háziban való segédkezés, néha élelemosztás, a gyerekek utáni eltakarításban segédkezés, azért csak segédkezés, mert szeretik ha gyerekek elpakolnak maguk után, önállósodnak, csak azért legyen ott egy felnőtt is, nincs semmi extra házirend (csak no smoking, no alkohol és no káromkodás), az au pairt családtagnak kezelik, viszik vakációra stb..
Kb ennyi.

Ez mind szép és jó, csak egy bajom van vele: a világ végén van.. Anyuka elmondása szerint egy óra  15 percnyire van Bostontól.. 

Sanszos, hogy ez bizony egy "no, thank you" lesz, pedig önmagában ez a családszerkezet, meg az anyuka nevelésről alkotott véleménye, és a család nagy állatbarátisága önmagában egy per egy nekem való.. Csak egyszerűen ahol laknak.. az közel tényleg a világ vége.. :(
Hüpp-hüpp

7 megjegyzés:

  1. Így sokkal jobb, hogy levetted a félkövért a betükről:)

    Méghogy 15 percre van Bostontól?????Hát ha csak nem elfelejtette megemlíteni, hogy sugárhajtású repülővel közlekednek:D:D mindimum 1 órányira van a citytől...Ha ragaszkodsz a pörgős 1 évhez, akkor "no thanks" levél mehet nekik:D De egyébk az ilyen kis városokban is van élet, ha sok az aupair....

    Juca

    VálaszTörlés
  2. Ja meg az sem tuti h rendőr a bácsi....mert sztem hétvégén lehet melózik, és akkor rádszakadhat minden!

    VálaszTörlés
  3. Kedvesem, egy és egy negyed óra :) nemcsak negyed óra.. :)

    Még nem válaszoltam nekik, ma hív a waghingtoni anyuka, ha már vele beszéltem, jobban átlátom a szitut, akkor válaszolok az északiaknak.. :)

    Tessék szorítani, olyan 5 körül!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Túl messze van mindentől.MA nagyon hideg!!!Másfél hete amikor Bostonban voltam a csontjaimban éreztem a hideget.Mellesleg ott már esett a hó is. :)
    Az életkoruk elég jó a gyerekeknek,bár biztos vagyok benne,hogy halálra szekálják egymást. Ez van a szomszéd au pairnél is. :D
    Szerintem ne őket válaszd. Lesz jobb is.

    VálaszTörlés
  5. Mhmmmm, köszi Vivi! :) Én is úgy gondolom, hogy nem őket fogom választani.. ma hív majd a washingtoni, egyre inkább úgy érzem, hogy ők lesznek a befutók.. na de majd kiderül, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon.. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Én azt tudom tanácsolni várd ki a megfelelő családot. Amikor megtalálod őket, rögtön érzed, na ők kellenek! És, ne add fel az álmaidat! Inkább válogass és picit később juss ki, de olyan helyre kerülj, ahol 1 évig képes vagy boldogan élni! sok sikert

    VálaszTörlés
  7. Rozika, azt hiszem megtaláltam őket ;) Te hogy állsz?

    VálaszTörlés