2011. január 26., szerda

01.24.-25.

2011. 01. 24. – Hétfő
Helyzetjelentés: A nagylánynak ma egész nap nincs suli. A kisasszonynak csak 2,5 órányi sulija van délelőtt.
Összegzés: Ez bizony hosszú nap lesz..
Megállapítás: És tényleg!!

Reggel már gondok voltak, a nagylány kiborult, hogy a kicsi felvette a kesztyűjét.. Az anyuka felküldte a nagyasszonyt a szobijába, hogy gondolkodjon kicsit.. Persze mi addig a kicsivel csak vártunk és vártunk a kocsiban.. már ígyis késésben voltunk.. (muszáj a nagylányt is magammal vinnem ugye, mert nem lehet őket egyedül hagyni..)
Nagylány lejött, durcisan, de az most kevésbé érdekelt, beültettem, és már tűztünk is..
9:15-ig lehet „drop off”-olni az isinél (drop off=a kocsik sorban állnak az iskola bejáratánál, kb 4-5 önkéntes anyuka áll ott, és szállítja ki a gyerekeket.. így neked nem kell sem leparkolni, sem pedig bekíséri a kölköt. Mikor 9:15 van, a rendőr bácsi, aki amúgy egész nap ott van, beáll az út közepére a kocsijával, így jelezvén, hogy jön a B változat. Ami nem más, mint: Leparkolsz, kicibálod a gyereked, besétálsz vele, egészen az osztálya ajtajáig, elköszönsz, és visszabattyogsz a tütüdig.)
A múlthéten szinte mindig elértük a „drop off”-ot (kidobás).
Hétfőn, 9:13, pont begurulunk az isihez, körülbelül 10 méter választ el a drop off sor végétől, erre mi történik?? A rendőr beáll a kocsijával, az út közepére.. Nagyon-nagyon nem voltam boldog. Így jött a B változat, kicsit megspékelve, ugyanis a nagylányt is be kellett rángatnom magammal az isibe, mivel tilos őket a kocsiban hagyni.
Aztán hazajöttünk a nagylánnyal, tvztünk kicsit, és már mentünk is vissza, a kislányért. Délután mindig B változat van, így hát bedzsaltunk érte az isibe.
A reggeli.
Itthon voltunk kb. délre, onnantól kezdve nagyjából este 7-ig játék-játék-játék, itt-ott egy-két sírógörcs, hisztiroham, hajbakapás.. de többségében kacagás.
Az ebéd.
Apuka haza esett olyan 6 körül, nem győzött hálálkodni.. és mondta, tudja, hogy ez bizony kemény, mindkettővel egésznap.. hát bizony, ez az.
Felküldte a nagylányt olvasni, így már csak a picivel maradtam, mivel apuka közben elment.
Anyuka hazaért 7 körül, onnantól szabad voltam.
Éééédes pihenés.

2011. 01. 25. – Kedd

Imádni fogom a keddeket.
Indoklás: A nagylány reggel (mint mindig) elmegy a szülők valamelyikével, és csak 5:45-kor kell érte mennem. A kislány a szokásos reggeli kezdéssel: 9:15-re viszem isibe, de egészen 3-ig ott van.
Miután elvittem a kislányt (az új rendőr megint 9:13-kor az orrunk előtt zárta le a sort, így B változat volt megint), nem is tudtam hirtelen, mit kezdjek a rengeteg időmmel. :P
Toltam egy 50 perces edzés a házi konditeremben. Mit ne mondjak, eléggé jól esett a kis testemnek. Igyekszem majd 2 naponta tolni valami ilyesmit.
Az edzés utáni hami.
Utána tvztem, szkájpoltam, aztán megjöttek a fűtés szerelő urak, beengedtem őket, és elzártam a kutyit.
Elmentem a kisasszonyért, felmarkoltam, s haza jöttünk.
Nasizott, tvztünk.
Elmentünk a nagylányért, haza értünk, vacsiztunk ilyen kínai tésztás levest.
Kezdtem kicsit betegnek érezni magam, ami nem meglepő, lévén, hogy mióta itt vagyok, a kicsi egyfolytában köhög, tüsszög és mivel nem hajlandó bevenni a gyógyszereit (nem nekem, a szüleinek), így az állapota ugyanolyan.. már két hete..
Kaptam gyógyszert az anyukától, megnéztünk még egy műsort a tv-ben, amiben nagyon elhízott emberek próbálnak lefogyni, és közben egymással versenyeznek, hogy ki a gyorsabban fogyó..
Aztán mindenki ment tentizni.
Good night!

P.s. Már hivatalosan is több napot töltöttem ebben az évben az USA-ban, mint Magyarországon.

7 megjegyzés:

  1. Szijamija,

    Mi az a piros izé a sárga izén a szendvicsened?Málna?Vagy szárított paradicsom? Nem tudok rájönni...

    Sztem most már kijelenthetjük, h nagyon jó a "családod"!!A konditerem főnyeremény! Amerikában, a hamburgerek-sültkrumplik országában, rádfér majd a testedzés:) Bár ha ilyen fini salátákat eszel mint a fotókon akkor úgylehet nem fogsz méretet váltani:)) Én tuti felszedek majd 5-10 kilót:)

    Várom a következő bejegyzésed!

    Písz,juca

    VálaszTörlés
  2. Juca, tippelhetek? Szerintem bab. Várom Fanni válaszát :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Fanni!

    micsoda színek a tányéron. :) Nyami!! :)
    Kíváncsi leszek hogy fogsz boldogulni a minden másnapi kondival. :) Sok sikert hozzá! :) Mit szoktál csinálni? van valami megszokott program vagy csak spontán?

    VálaszTörlés
  4. Gondolkoztunk a mamival és rájöttünk, hogy a reggel még ráncos paradicsomok, hogy simultak ki estére. Biztos kentél rájuk szemránckrémet ( "mert megérdemlik..." ). Ugye? :) :)

    A Link elfogyasztotta szokásos vacsiját, közben neki is beszámoltam Rólad. :) De a füle botját sem mozgatta. Elintézte egy vállrándítással . :)

    Cupp-cupp: Papi és Zanyacicó

    (8979)

    VálaszTörlés
  5. A ráncos paradicsomokról szólva szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy egy botoxinjekció segített nekik "feszesebbé" válni :D:D

    Az a valami szerintem is simán bab.

    Tiszta főnyeremény, hogy van a házban egy konditerem. Na, hát családot találni tudni kell ;)

    VálaszTörlés
  6. Szia Fanni!

    Na végül lediplomáztam, az államvizsgám 5-ös lett:) Juppé, uh Baby Bouu vagy Agnes meghozta a várva várt szerencsém:)
    Viktor megkapta az új kocsit, hát ööö, szerencsére csak bérelt autó, mert recseg ropog nyikorog, túl műanyag az egész. Már várjuk vissza az eredeti kocsiját:)
    Kiderült, hogy mi van a kenyereden???
    Mikor kezdődik a suli vagy még ki kell választani mit szeretnél??

    Pusziiiiii

    VálaszTörlés
  7. azért ez a "futószalagon kidobáljuk a gyerekeket a kocsiból" rendszer elég komoly. nekem kábé olyannak tűnik, mint a mcdrive, csak itt nem hamburgert kapsz, hanem gyereket adsz... lehetne csinálni ezt hazafelé is:

    odagurulsz az első ablakhoz. diszpécsernek elmondod, melyik gyerkőc kell. átgurulsz a következő ablakhoz, ahol egy csúszdán egyenesen a kocsi hátsó ülésére csúsztatják a kölköt a lehúzott ablakon keresztül. ééés már lehet is zúzni tovább. csak el ne felejtsd lehúzni az ablakot, nehogy szegény beverje a kis buksiját!

    VálaszTörlés