2011. január 16., vasárnap

2011. 01. 15. - Szombat

Felkeltem, lustiztam, tvztem, gépeztem. A nagyobbik kislány bejött reggel elköszönni, mivel házibuliba ment délelőtt.. nem sokkal később jött a kislány és az apuka, mivel a kislány „Jó reggelt!” szeretett volna kívánni nekem, csak nem mert, valamint mert nem nemsokára megyünk el itthonról, készülődjek. Ígyis tettem, felöltöztem és felmentem. Játszottam a pici lánnyal az apuka iPad-jén, vicces, hogy egy 4 éves gyerek (februárban tölti az 5-öt) mennyire ért ezekhez az elektromos, képernyő tapizós dolgokhoz.. mikor még olvasni sem tud..
Közben megjött az anyuka, hozott nekem egy jóóóó nagy adag Starbucks kávét. Aztán jött egy férfi, aki meghozta az anyuka új kocsiját, és elvitte a régit. Viccelődtünk is utána, hogy talán ezen a héten már nem veszünk több új autót.. :)
Összeszedtük magunkat, beültünk a Fleximbe és elmentünk a nagylányért a házibuliba. Anyuka bement érte, mi addig a kocsiban játszottunk. Begurultunk a D.C.-be, megmutatták, hogy hol laktak korábban:

Aztán elmentünk lemosni a picikémet. Na, ez egy olyan dolog volt, ami még talán engem is meglepett. Beállsz a kocsisorba, mi kb. a negyedikek voltunk, mégis 2 perc múlva már mi voltunk a következők. Igen egyszerű a rendszer: egy garázsszerű cuccba beparkolsz, kiszállsz a kocsiból, mivel egy lánc fogja majd tovább húzni. Miután kiszálltál az összes ajtót kinyitják, kb. fél perc alatt az egész kocsit kiporszívózzák, mivel kb. 4-5 ember dolgozik a kocsin egyszerre. Ez után a gép tovább húzza a kocsit az előtte levő után, és áthúzza az autómosó különböző részlegein. Eközben te egy üveg folyosón sétálsz a kocsid mellett, hogy nézhesd, mi történik. Az utolsó fázis után beül egy dolgozó és kiparkol a kocsiddal, ahol 5-6 dolgozó letörölgeti az esetlegesen rajta maradt vízcseppeket. Az egész procedúra nem tart tovább 5 percnél, a beparkolástól a beülésig.
A törölgetés folyamata.

Az eredmény. :)

Beültünk egy családias hangulatú pizzériába, ahol a tulaj üdvözli és ülteti le a vendégeket. Nagyon kedvesek voltak velünk. Leültünk, rendeltünk. A lányok közben rajzolgattak. Kihozták a kajcsit, kaszinótojás előételnek, saláták és aztán a pizzák. Nagyon fincsi volt! :)



Ezután egy rövidke városnézés, mert siettünk a nagylány meccsére. Ami kosárlabda volt, pedig végig azt hittem baseball.. tévedni emberi dolog.. :) A meccs nagyon rövidnek tűnt nekem, gondolom azért, mert ez egy gyerek meccs.. és mert végig a kisasszonnyal játszottam barkóbásdit.. :)


Haza jött velünk a nagylány egyik barinője.. nagy itt most a sikítozás, lementek táncolni.. :)
Kint már ég a tűz az udvaron, nemsokára tábortüzezünk. Utána majd frissítem is ezt a bejegyzés.. hátha lesznek jó képek.. :)

Addigis pusszanat


Folytatás: A tábortűz megvolt. Nyammi-nyammi!

Utána itthon hagytuk a lányokat az apukával, és elmentünk kaját vásárolni az anyukával.. Nagyon klassz az ő új kocsija is. :)
Elmentünk a "Giant" nevezetű helyre, és vettünk sok-sok fincsi kajcsit. Haza jöttünk, kipakoltuk. Közben felmentem, kipakoltam a szárítóból a cuccomat, ami meleg volt és illatos.
Aztán megnéztük a Miss Amerika kiválasztását.. hát, mit ne mondjak, eléggé meglepődtünk azon, hogy kit választottak.. és közben jókat szórakoztunk a műsor stílusán.. mondta is az apuka, hogy "Na tessék, ez egy igazi szelet az amerikai kultúrából...".. persze mindezt csak viccből :)

Most már éjfél is elmúlt, úgyhogy irány az ágyikó.. holnap is nagyon sűrű napunk lesz.. tenisz/golf klub, szülinapi buli, iskolalátogatás stbstb..

Csók!

u.i. ma realizáltuk a mosás után, hogy igazából a tütü nem fekete, hanem iszonyúan sötétkék..

19 megjegyzés:

  1. Jó kis, zömök kocsit kaptál :) Biztos jól lehet vele menni... :P

    VálaszTörlés
  2. Ki vezetett? A rendszámod remélem Fanni-1, vagy még erre sem voltak képesek? :)
    cupp-cupp: Papi

    VálaszTörlés
  3. Nem én vezettem.. :) majd szerintem azt is megejtjük hamar.. a kulcsokat ma már nekem adta az apuka! ;)
    Rendszámom még nincs is egyáltalán, itt lehet így is menni vele, azt hiszem 30 napig..

    VálaszTörlés
  4. Közben megnéztem az összes képet és én is láttam, hogy a rendszám helyén egy reklám tábla van :) Lehet azért, ha nem válsz be, akkor így könnyebben tudják visszaküldeni a kocsit és Téged is :) ?
    Jó tentizést!

    Cupp-cupp:Papi

    VálaszTörlés
  5. Szia!!
    Nagyon jó kis kocsit kaptál!!! Jó kajákat eszel, a kislányok aranyosnak tűnnek, a szülők is, szép az ágyikód. Örülök, hogy minden jó - a kutyus meg majd megszeret. :)
    Jövő héten kezdődnek az első napjaid "élesben", várjuk majd a bejegyzést.
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Szia Fanni!

    Nagyon klassz a blogod, elolvastam az eddig általam kihagyott részeket. Eddig úgy tűnik írtó rendes és ari családhoz kerültél :) törődnek veled és szépen etetnek :D
    a gyerekek is cukrancsok és a kocsi is nagyon menő, leesett az állam mikor megláttam. o.* élvezet lesz vezetni :) sok sikert holnapra, de úgyis minden rendben lesz !!

    VálaszTörlés
  7. Fanniiii!

    Imádom a fotóidat!!Szinte minden részletet megörökítettél!!
    Várom a kalandos életedről szóló bejegyzéseket!Wá meg egy képet a kocsidról ahogy repesztesz vele!

    puszillak:juca

    VálaszTörlés
  8. Szia Fanni!

    Nem tudom mennyire olvasol híreket itthonról, most a csapból is ez folyik, nagyon durva nagyon szomorú és felháborító az egész.
    http://index.hu/bulvar/2011/01/16/harom_lanyt_megoltek_a_west_balkanban/
    :(
    Nem jó hír, de gondoltam megosztom.

    VálaszTörlés
  9. szia! szupi szupi szupi minden eléggé úgy tűnik.alig várom a folytatást!!
    ez a link...huhh basszus nagyon durva!

    VálaszTörlés
  10. Szia!

    Örülök, hogy minden szuper. :) Ezért szurkoltunk mindannyian. Kicsit göröngyös volt az ide vezető út, de annál nagyobb ajándékot kaptál. :) Jó környezet, szuper család! Minden jót a továbbiakhoz! Maradj ilyen szorgalmas blogíró, mi pedig maradunk szorgalmas és hű olvasóid ;).
    Nagyon jó fej apukád van, ahogy a kommentekből látom. :)
    A kicsi lány nagyon cuki, de a nagy is. :)
    Már várom a további bejegyzéseket!

    Pussz

    VálaszTörlés
  11. Mivel az újabb Fanni bejegyzést hiába vártam, ezért a hozzászólásokat is volt módom elolvasni. Az Évi előbbi véleménye nagyon jól esett, már majdnem elpirultam, de ami tény- az tény! :) ( mármint, hogy én jó (nagy) fej vagyok) :)

    Ki tudja megmondani, hogy a "szmájlikat" hogy tudom láthatóvá tenni a Mozilla Firefox-al megnyitott blog esetén? Vagy bele kell törődnöm a kettőspont-zárójel szürke világába?
    Ja és Fanni! ÉBRESZTŐ! tessék minket kényeztetni a továbbiakban is!
    Még egy kérdés, 6, vagy 7 óra az eltolódás? Ez azért lenne fontos, mert ha éjfélkor fexel :) és előtte még vetsz pár sort, akkor nem kell hajnalban kelnem, hogy én lehessek az első reagáló, hanem elég lenne hétkor odatolni az arcomat a gép elé. Látod a napirended pontos betartása ezért is fontos lenne!

    Cupp-cupp: Papi

    VálaszTörlés
  12. Jaj, egy fontos kérdés!

    Azon a képen, ahol a három színű kaja van ( sötétkék áfonya? drapp kavicsok? cseresznye?)
    mi a manónak vannak drapp kavicsok elválasztónak? Vagy ezzel a súlytöbblettel károsítják meg a vásárlókat? Mert akkor rögtön jelzem a Fogyasztóvédelmi Hatóság felé! :)
    Vagy csupán nem ismertem fel valami finomságot??
    Lehet, hogy öregszem?

    Cupp-cupp: Papi

    VálaszTörlés
  13. Jajj-jajj Papi.. :)
    Először is, mostantól a szmájlikat sima módban írom, hogy mindenki láthassa.. megaztán, ha épp nem történik semmi izgi: nincs bejegyzést.. bár szerintem még ma, vagy holnap írom a következőt..
    6 óra az eltérés, ti kereken 6órával később vagytok, mint mi.
    A sötét kék áfonya, a piri az meggy, a fehérre már nem emlékszem.. mindegyik ilyen speckó akármi volt.. nem tudom megfogalmazni.. amilyen ízű az adott gyümölcs, olyan ízű ez a bevonat is ami rajta van.. jó cucc :)
    mindjárt töltök fel új képeket is.. :)

    Pussscsii

    VálaszTörlés
  14. Aha.
    Most már akkor megnyugodtam, hogy névtelen, nyilván génmanipulált, ismeretlen eredetű élelmiszerrel etetnek. Lehet, hogy ezzel készítik fel a vesédet a kioperálásra? :)

    Persze, félreértés ne essék, nem azt várjuk el, hogy a blog írás elvegye a szabadidőd nagy részét, de azért jó olvasni a beszámolóidat.
    Persze bele fogunk törődni, hogy a fontossági skálán hátrább kerültünk, de azért küzdök egy kicsit :) .
    A Mami küldött képeket neked az indulásról, a másik adagot ma küldi.

    Cupp-cupp: Papi

    VálaszTörlés
  15. Fanni,tűkön ülök:)))) Milyen a kicsi-lányokkal?Bírsz velük? Várom a következő bejegyzésed!

    Puszillak magyar honból:

    juca

    VálaszTörlés
  16. Hát Neked nagyon bejött az élet. Ultra szimpinek tűnik minden, és tényleg úgy néz ki hogy nagyon jófej a család. A kocsiról meg ne is beszéljünk...én csaj létemre eléggé autómániás vagyok... de boldog lennék valami hasonló kocsit kapnék...
    Hogyhogy tábortüzeztetek??? Nálatok nincs hideg??

    pusz
    Dóri

    VálaszTörlés
  17. Én is kíváncsian várom a folytatást!
    Nagyon gondolkodok rajta, hogy kimenjek au pair-ként Amerikába.. talán szeptembertől

    VálaszTörlés
  18. Nem semmi,szinte minden tökéletes.
    Az eddig olvasottak és látottak szerint szuper
    helyre kerültél.
    Mondd egyáltalán haza jössz még???/vicc/
    Annyira könnyen belecsöppentél a jóba,hogy elgondolkodtató...
    Puszi: Zámbori család.

    VálaszTörlés