2011. január 15., szombat

Első nap alakulása

Még mielőtt belekezdenék bármilyen storyba is, a lányok megfejtették a J betűk rejtélyét.. Ha mozilla firefoxot használtok J betűket láttok néha, viszont ha google chrome-ot akkor szmájlikat. Köszi lányok a megoldást!! :) (ez egy mosolygós szmájli)

Szóóval, a csütörtök esti megérkezés után viszonylag hamar el is mentem aludni, egyik kislánnyal sem találkoztam, mert ők már tentiztek.
Péntek reggel olyan 6 körül megint felébredtem, ahogy az orientáción is.. mivel az otthon 12, és annál tovább nem nagyon tudok aludni..
Az ágyikóm

Kicsit visszabóbiskoltam, aztán kikeltem, hajat mostam, felöltöztem, gépeztem és felmentem. A kutya megint „rám támadott”.. nekem ez csak azért furcsa, mert én imádom az állatokat, és még sosem volt olyan, hogy nem szerettek volna.. na mindegy, reméljük majd megszokja a jelenlétemet a kis vénség, mert ez így minden csak nem oké. Felmentem, odarohant hozzám, megállt tőlem 20 centire, és morogva, a hátszőrét borzolva ugatott.. (ezt minden egyes alkalommal eljátszuk mikor felmegyek, sőőőt van hogy elfelejti, hogy már látott 10 perce, és megint rázendít..)
Ekkor találkoztam a kislánnyal, aki kicsit meg volt szeppenve. Itthon volt, mert hőemelkedése van. Az anyuka is odajött, megpróbálta lecsillapítani a kutyát –nem sok sikerrel. Aztán mmm, dumcsiztunk, lementem, kipakoltam a cuccaimat, így végre már nem „bőröndből élek”.. Elmentünk ebédelni, mennyei Cézár salit toltam be az arcocskámba..

A hely is nagyon rendben volt, ahol ettünk..

Anyukának elkellett intéznie egy üzleti konferencia hívás féleséget, így ő kiment a kocsiba, a kislánnyal egyedül maradtam.. jól megvoltunk.. nem sokkal később kimentünk az anyuka után, irány haza!.. Délutáni csendes pihenő, sikerült is jóóól bealdunom, pedig nem terveztem..
Így nem sokkal vacsiidő előtt ébredtem, szkájp randiztam, és indultunk is sushizni. Ekkor taliztam először az idősebbik kislánnyal, mondta, hogy már nagyon várt.. Feltett rengeteg kérdést, kiderült, hogy elég hasonlóak vagyunk, mind színek, mind állatok, mind egyéb gondolatok terén.. :) Ahogy az étteremben ettünk, játszottunk egy játékot, ezt ők minden nap megcsinálják. „High and low” a neve, ami annyit tesz „Fent és lent”. Mindenkinek el kell mondania, melyik volt a napja csúcspontja és mélypontja. A kislányok egyöntetűen azt nevezték meg, mikor találkoztak velem, az anyuka pedig, azt az időt, amit velem töltött.. milyen cuksik :)
A vacsora isteni volt, a végére a kicsilány belázasodott. Hazajöttünk, pizsi a lányoknak, gyógyszer a picinek, lementünk az egyes számú nappaliba. Apuka befűtött a kandallóba.. és elkezdtünk beszélgetni, ekkor adtam át nekik az ajándékokat. Nagyon-nagyon örültek, ami nekem is klassz érzés volt. Otthon készített, nyomtatott pólókat és szatyrokat kaptam a saját képeikkel. Magyar címeres hűtőmágnest és vagy egy tonna magyar csokit. Meg is kóstoltak egy párat és ízlett is nekik.
Ezután kezdődött az „Ismerjük meg Magyarországot” része az estének, az apuka különböző netes portálokról olvasott adatokat, információkat, megkerestük térképen is. A lakhelyemre is kíváncsiak voltak.. eltöltöttünk legalább másfél órát, ha nem kettőt ezzel.. :) Az apuka mindig nagy lelkesen mondta, ha épp valami megdöbbentő adatot olvasott, az anyuka csak mosolygott rajta, mivel ő már az előtt utánanézett mindennek, mielőtt egyáltalán felhívott volna..
Elküldött a lányokat tentizni, aztán olyan 10:31 körül mi is elmentünk aludni. Lejöttem, gyors net-csekk, és már durmoltam is..
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy most aludtam a legjobbat!
Szombat reggel 8:30-kor felébredtem. Most 9:32 van, fekszem az ágyikóban, kis lustálkodás jól jön. :)
A mai program: bevásárló körút, hogy minden legyen, amit szeretek. Baseball meccs 4-kor, amin a nagyobbik lány játszik, ahol az apuka az edző. Persze ez nem ilyen profi dolog, csak a szórakozás gyanánt csinálják. Aztán, kocsikázás, iskolák megtekintése stbstb..
Körülbelül ilyen és ehhez hasonló dolgokat csinálunk majd egész hétvégén, megmutatnak mindent, amire szükség lehet a későbbiekben..
Hétfőn nincs suli a lányoknak, mert az ünnepnap, még nem tudom, hogy egyedül leszek-e itt velük, vagy az anyuka is itthon lesz.. ezt majd még megvitatjuk.. Kedden viszont suli!

Úgyhogy egyelőre ennyi kedveskéim! :)

Puszi

4 megjegyzés:

  1. Fanni elkényeztetsz minket a sok jó olvasnivalóval:) szép napot!!

    VálaszTörlés
  2. Áj em veri praud! End gled, konyécsno! Vagy ez egy másik nyelv?
    Szóval, azt hiszem sokan irigyelhetnek mostanság Téged a beszámolóid alapján. Remélem,sokaknak erőt és BÁTORSÁGOT is adsz szavaiddal...Mi nagyon örülünk minden kis mondatodnak és (nem kicsit) büszkék vagyunk Rád, hogy eljutottál oda, ahová már régóta vágytál.
    A képes beszámoló pedig genetikailag öröklött tehetségedet bizonyítja, nem hiába vagy a mi kölkünk :)
    Pusszantás: Zanyacicó és Papi

    VálaszTörlés
  3. Az éttermes kép meglepő módon nagyon hasonlít a Vapiano éttermekhez. Gondolom az:) Szerencse, hogy a világ minden táján menő az olasz konyha, úgyhogy bárhol megtalálom a kedvenc konyhám :)
    Az ágyad is nagyon cuksi:)
    Hajrá a meccsen:D

    puszcsi

    VálaszTörlés
  4. Szia Fanni,
    most találtam meg a blogod és nagyon sok jót szeretnék kívánni neked.
    Ha minden elképzelésem szerint alakul,én is szeretnék kimenni.
    pusz, Erika

    VálaszTörlés