2011. június 25., szombat

06.13-19.


06.13-17. (hétfőtől péntekig)

Nyári szünet van = Két kislány, a kutya és én otthon, egész nap.

Unaloműzési próbatételek:
Hajgöndörítés:


Kártyázás:


Ölelés:


Hajvasalás:



Ebéd a mallban:



Pizza vacsi:



Ismét ebéd a mallban:




Kedd este éreztem, hogy ebből „baj” lesz, elkezdett fájni a torkom.
Szerdára belázasodtam, folyt az orrom és nem volt hangom. Ez persze semmiben sem korlátozhat. :)
Pont aznap jött át egy barátnője a nagylánynak playdate-re (játékrandevú), a takarító nők is aznap jönnek ugye, közben még a tévészerelő is benézett, meg az apuka egy barátjával karöltve. Sosem voltunk még ennyien hétköznap nap közben a házban. :) A nagyi átnézett egy órára, hogy addig én ledőlhessek picit.


Péntek hajnalban apuka és anyuka leléptek Miamiba. Reggel a lányokkal tévézgettünk, aztán elmentünk a mallba ebédelni. 1:30-ra hazaértünk, már itt volt a nagypapa, hogy elvigye a lányokat magukhoz. Mennyei manna.
Mondanom sem kell, hogy utána egésznap csak az ágyban feküdtem, és onnan is csak azért keltem ki este, hogy a kutyát megetessem.

06.18. – Szombat

Gondoltam, jó lenne kicsit kiszabadulni a természetbe, így meginvitáltam Orsit, aki kb. két hónapja érkezett, szintén au pair. :)

Fogtam a kutyát, kocsiba vágtam magam, elmentem Orsiért a metróhoz, aztán irány a Great Falls.
(igen, ez az a hely ahová mindenkit elviszek, aki még nem volt ott. :P )








vakító napfényben
rendőrbácsik óriás lovakon

Miközben a kutyi épp a vízben hűsölt, hívott a nagyi, hogy nem lenne-e esetleg kedvem elmenni velük moziba, előtte pedig beülni egy gyors vacsira, egy szendvicsezős helyre. Hát hogy a csudába ne lenne?! :)

Gyorsan eldobtam Orsit a metróhoz, a kutyát meg haza. Pólót cseréltem, összedobtam a kislányoknak pizsit, meg másnapi ruhát (mivel eredetileg szombaton itthon aludtak volna velem, mert a nagyszülők hivatalosak voltak valami rendezvényre, amit közben lefújtak, így ismét kettesben aludtam a kutyuval). Erősen gyorsan hajtottam, hogy időben odaérjek az ő házukhoz. A nagylány beült hozzám, nagyszülők+kisgöndörhaj a másik kocsiban; követtük őket a moziig.


Papa gyorsan megvette a jegyeket, mi addig megrohamoztuk a pár bolttal arrébb levő szendvicsező helyet.







Jim Carrey új, pingvines filmjét néztük. Akik Ace Venturán nevelkedtek -köztük jómagam is- azoknak ez a film eléggé gyenge, de a lányok nagyon élvezték, volt benne egy pár poén. :)

mozi előtt

Mozi után cupp-cupp, ők hozzájuk haza, én pedig hozzánk haza.

Az éjszakát (a már szinte szokásosnak mondható) alvótársammal töltöttem. :)
(Előtte kb. egy órán keresztül kint romantikáztunk a tornácon, teáztunk, és a szentjánosbogarakat néztük, annyian voltak, mint az oroszok, és ez egész hátsó kert villogott, mint egy karácsonyfa. Próbáltam megörökíteni, de a négy éves kamerám erre sajnos már nem alkalmas :( )



06.19. – Vasárnap

Amerikai apák napja alkalmából elmentünk vacsizni a nagyszülők klubjába (apuka, anyuka 2 körül értek haza Miamiból, jóóóó fáradtan).





És amin hét közben dolgoztunk a kislányokkal: 500 darabos puzzle, végre kész van. :)




Ezen a hétvégén a Cuksik 3 tagja ellátogatott a Niagarához, én tömérdek ok és körülmény miatt nem tartottam velük.
Ne maradjatok ki semmiből, itt egy pár kép még 2007-ből, amikor is egy egész nyár erejéig Niagara Falls-en élhettem, édes, drága rokonaimnál. :)

Niagara Falls


Az amerikai vízesés


amerikai vízesés+híd az USA és Canada között

..és Toronto utcáin..

CN Tower

CN Tower macijával..
..üvegpadlóján..
..mosdójában.
CN Tower esti lézer showja
Much Music tévé stúdió

Wonderland :)
..már az ősidőkben és kocsi b*zi voltam.. :)

(Elkezdtem nézegetni a régi kanadás képeket, és le kellett állítanom magamat. Három hónap összes képét feltehetném most ide, mert minden nap meseszerű volt. :) <3 )






Szíjú létör, eligétör!


2 megjegyzés:

  1. Dear Fanni, A szentjanibogarakkal mi is így jártunk Alcsútdobozon :D. Mellé, tanúi lehettünk, némi homo sapiens rajzásnak is, ugyanis nézőszám dőlt az nap éjjel.. Üdvözlöm a nyári szünetet, reméljük a betegséget letudtad, mindjárt itt az elején. A képeidet pedig már széjjel lájkoltam egy másik fórumon.. :) puszi Timko&Lupityka

    VálaszTörlés
  2. Minden nagyon szép,
    Minden nagyon jó,
    Mindennel meg vagyok elégedve!
    (Ferenc József császár)

    A csiga nem is mercédesz :(

    Cupp-cupp: Papi

    (44187)

    VálaszTörlés