2011. február 1., kedd

Január utolsó vasárnapja+videó

2011. 01. 30. – Vasárnap
A hónap utolsó vasárnapja.
Reggeli lustálkodás, aztán feljöttem étkezni. Az apuka épp indult egy autó showra, kérdezte megyek-e, mondtam: nagyon cuki meg minden, de hogy én most nem fogom tudni összekapni 2 percen belül, az tuti. Mondta oké, akkor elvisz majd máskor.
Mikor haza jött - a nagylánnyal együtt, akit haza hozott a héber suliból -, nem várt meglepetést kaptam:

Egy parkoló tábla, ami mindenhol ki van rajta, csak nem magyarokra vonatkozik általában. :) Azt jelöli ki, hogy kik parkolhatnak azon a részen – a többieket elvontatják stbstb.

Ebédelni, egy szendvicsező helyre mentek, hívtak engem is, de se üres hasam, sem kedvem nem volt.. mondták: nyugodtan maradjak itthon, hoznak majd nekem haza kajcsit. Így is lett.


Este elmentünk vacsizni, egy másik családdal együtt. Japán étterembe, ahol előtted készítik el, amit rendelsz. Leültünk, mind a tízen. A másik anyuka helyett a nagypapa jött, mert az anyuka mittudomén hová utazott mittudomén miért.. Megjött a szakácsunk, taps-taps. Külön érdekesség: egy japán étteremben egy Gomez nevű, mexikói szakácsot kaptunk. Hm. Elhintették neki, hogy szülinapom van – holott nincs. Innentől kezdve gyakran megjegyzéseket tett, amiket nem igazán értettem, lévén, hogy alig beszélte az angolt. A kajcsi fincsi volt, a találás színházi. (videó már össze van vágva, de a vimeo nem engedi, hogy szerdáig feltöltsem.. mert hogy már túlléptem a heti limitet... tehát: szerdán töltöm fel)




A végén, mikor a pincérnő elvitt mindent, megkérdezte, hogy ugye nekem van szülinapom?! Erre az asztalnál mindenki hevesen bólogatott és helyeselt. Hogy ez mivel járt? Odajött két-három pincér, taps, ilyen-olyan csörgő hangszer, boldog szülinapot nóta. Aztán gyertya elfújás, buddha szobor pocijának megsimizése (a japánok szerint ez szerencsét hoz), egy ajándék kehely fagyi. Ezután elénekelnek még egy dalt, mindenki tapsol, és az egész étterem Rád figyel. Jelen esetben: Rám. Utána egy csoportkép, amit két perccel később kinyomtatva ki is hozott nekünk a csaj, szintén ajándék.
Puszi-puszi, mindenki irány haza.


Holnap suli, ezzel a héttel remélem megkezdődik a normális ütem: mindenkinek van suli. A kisasszonynak ráadásul változik az órarendje, így van egy pár nap, amikor tovább lesz, mint eddig. Ergo, több szabadidőm lesz a reggeli elvitele és a délutáni értemenés között. Jessz!

Pusszanat



Vasárnapi vacsi from Funny Fanni on Vimeo.

7 megjegyzés:

  1. Fanni!

    Hát akkor így utólag is nagyon boldog szülinapot:) Hétvégén voltunk nálatok, volt közös ebéd, meg móka kacagás. A szokásos.:)
    Amúgy minden rendben. Viktor valószínűleg elkezd németet tanulni. Én meg munkát keresek pénz gyűjtés céljából, hogy hamarosan leléphessünk Vikivel külföldre.

    Puszi
    ui: Ha Gomez jó japán kaját csinál, akkor légyszíves hozd haza nekem, mert imádom a japán kajákat:D

    VálaszTörlés
  2. Szia Fanni! :)

    Isten éltessen sokáig!!! :) Nagyon tuti kis helyre ültetek be az ünneplésre. A parkoló tábla jó pofa. :) Lehet szükség lesz rá =)

    Éljen, a csajoknak akkor suli, neked meg lesz egy kis időd fellélegezni. Remélem szép heted lesz!

    Várom a vidit!! :)

    VálaszTörlés
  3. Akkor a táblát addigra felszereljétek fel, mire mire odaérünk! :)
    A kaják miatt most sem sajnáltunk. :)
    Az autókiállítás kihagyása nem okozott némi lelkiismeret furdalást? Hány Hummert simizhettél volna meg? Vagy ez valami spéci téma köré volt szervezve?
    Hogy állsz testsúly terén? ( erre válaszolhatsz emailban is ! :)
    Az Aida várhatóan a héten örvendeztet meg bennünket az egy szem poronttyal.

    Cupp-cupp: Zanya és Én

    (10260)

    VálaszTörlés
  4. Nincs valójában szülinapom, de azért köszi!!! :) :* Majd májusban.. ;)

    Viktor németet tanul?..szegénykém!!

    Ez az autókiállítás egy hétig tart, és lényegében csak a 2011-es modelleket mutatja be, közel 20 féle márkából.. de megnéztem a katalógust, amit haza hozott az apuka, és nincs benne Hummer, úgyhogy no para.. :) Viszont mondta, hogy az én Flexem ki van állítva, hiszen ez egy 2011-es modell. :) azért meg kár elmenni odáig, mikor a garázsban is áll egy.. :)
    A súlyom pöpec, hisz nem eszem túl sok zsíros kaját, és ha van időm, akkor edzem is kicsit, teljesen korrekt edzőterem van itt lent, majd lefényképezem.. :)
    Sok-sok képet kérek majd!!! :) Puszi

    VálaszTörlés
  5. Megnyugodtunk, hogy nem esel depresszióba a Hummerek miatt. :)
    Ha elmentél volna, lehet, hogy felfigyelt volna a pofidra a Ford reklám csapata, és te lehettél volna a " Flex arca" . Ilyet kihagyni? :)
    A sok , egészségesnek látszó génmanipulált táplálékszerű tápegység elfogyasztásának káros hatásait egyenlőre jól elkerülted. :) Csak így tovább! :)
    A gigantománia rám sütött bélyege szerintem kezd benned is átértékelődni. Nem irigylem a Host Apukát és Anyukát pl. a konyhában sem, hiszen a 11 gomb a tűzhelyen nekem nem kis kihívást jelentene. Az itthoni hatot is néha összekeverem. Nem is beszélve pl. a szemüvegről? Melyik nappaliban raknám le és mikor találnám meg? :) Persze erre lenne egy egyszerű megoldás, 100 szemüveg kétméterenkénti telepítése. Csak ekkor meg úgy nézne ki a lakás, mint egy optikai szaküzlet. :)

    Az Aida hőmérséklete még nem csökkent, így valószínűleg egy napon belül még nem lesz poronty.

    Cupp-cupp: Zanyád és Én

    (10484)

    VálaszTörlés
  6. Őrült jó a videó!!

    köszi, h lefilmezted nekünk :))

    további szép hetet

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik az a konyhás videó :D
    Lehetne kérni több spontán (nem megszerkesztett) videót is ? :$ :P

    VálaszTörlés